About Me

My photo
Johor Bahru, Johor
Saya di lahirkan di Johor Bahru, dibesarkan juga di Johor Bahru, Belajar pun di Johor Bahru, Bekerja?? juga di Johor Bahru.. segala di Johor Bahru..

Sunday, December 19, 2010

pernahkan anda menyukai seseorang pada waktu sek dulu?



ermmm.... mesti ramai yg ada pengalaman seperti di atas kan? mungkin ada yang pernah bercouple atau bercinta masa waktu sek kan? tapi pernahkan anda menyimpan perasaan pada seseorg masa waktu sek dulu? kalo ada share la dengan cik puteri ye.. mungkin banyak cerita yang mencuit hati. :)

bagi cik puteri lak.... cik puteri pernah menyukai 2 org... seorang masa sek rendah dan seorang lagi masa sek men. masa tu cik puteri suka sgt tgk dia. tapi cik puteri x berani nak dekat, walaupun kekadang cik puteri dah dekat dgn dia. seingat cik puteri masa tu cik puteri dlm tingkatan dua. dia? dia biarlah menjadi rahsia cik puteri ye.

cik puteri tau jika ada rakan sekolah cik puteri baca mungkin akan menjadi tanda tanya, tapi biarlah ia menjadi rahsia buat cik puteri kerana kawan2 yg rapat dgn cik puteri masa sekolah dulu pun cik puteri x bagi tau. sampai lah sekarang ia menjadi rahsia buat cik puteri.

bukan cik puteri x nak menegur atau mendekatkan diri pada masa tu, maklumlah cik puteri pada zaman sek x lah cantik mana dan cik puteri bukan lah gadis yang menjadi idaman jejaka pada zaman sek, mmg cik puteri bukan seorang gadis yang cantik, pandai pun tidak, sape la nak kat cik puteri sampai la skrg. tapi si dia pun bukan calang2 jejaka, dia ada rupa, mmg dia sentiasa dikejar budak perempuan pada masa sek dulu. so siapalah cik puteri ni.. cik puteri hanya mampu melihat dia dari jauh dan memendam perasaan.

mmg sukar utk sembunyikan perasaan tu, kerana cik puteri selalu bertembung dgn dia.. aduyai!! seksanya cik puteri rasa.. lama jugak cik puteri menyimpan perasaan pada jejaka tersebut. haii!!! kelako bila diingat balik zaman tu kan.....

dan sekarang cik puteri masih single, dan cik puteri tahu si jejaka tersebut masih single juga.... ermmm masih ada ruangkah utk cik puteri? dan haruskah cik puteri mencuba? tapi cik puteri malu dia gelar perigi cari timba. huhuhuhu

apapun kite serahkan kepada takdir... kita hnya merancang, hanya Allah yg menentukan kan? gud luck for cik puteri!!

2 comments:

asiah Fly said...

hehehe..asiah ade sorg..dlu mse kat PKN kat s'wak..die emsem..tp dlu asiah pkr die bdk s'wak + die bkn islam..so lme simpan prasaan tu..last bile blk k.l asiah juz try call tuk tny khabar(knon la)..then ktorg keep in touch ngan email je..dri aku,kau..jd I,U then..pham2 sndiri la..lau taip busuk sgt n myampah plak..pastu email asiah prob(lpe password)email add die pun lpe..n dah bape thun lps tu jmpe kat FB..hmm..ngam2 die bru kwin..but that time asiah pun dah lme kwn ngan tunang asiah ni..so bile jmpe blk(kat FB) jd lain..kwn je..hehehe..so asiah sarankn..yanee juz give it a try la..zaman perigi cr timba dah basi..hehehe..la ni pkai perigi cari timba versi cover line..mne tau ade jodoh n rezeki..lau xleh kwin jd kwn je pun best kn??hehehe..g.luck..wah advice ni leh pkai ke???hehehe

izyanee said...

hehehehe..... tq asiah... yup betul tu... x semestinya bila kita rapat atau bercouple kita mesti berkahwin kan.... insyaallah yanee cuba.... tapi mcmana ye kalo org yg kite suke tu malu2 jugak ek? apa thnks asiah.. mana tau kot2 tips ni berguna.... hehehe