About Me

My photo
Johor Bahru, Johor
Saya di lahirkan di Johor Bahru, dibesarkan juga di Johor Bahru, Belajar pun di Johor Bahru, Bekerja?? juga di Johor Bahru.. segala di Johor Bahru..

Sunday, January 9, 2011

The Rock Feat Ahmad Dani - Munajat Cinta

Malam Ini Kusendiri
Tak Ada Yang Menemani
Seperti Malam Malam
Yang Sudah Sudah

Hati Ini Selalu Sepi
Tak Ada Yang Menghiasi
Seperti Cinta Ini
Yang Slalu Pupus

Reff :

Tuhan Kirimkanlah Aku
Kekasih Yang Baik Hati
Yang Mencintai Aku
Apa Adanya...

Mawar Ini Semakin Layu
Tak Ada Yang Memiliki
Seperti Aku Ini
Semakin Pupus...

Back To Reff :

Video Klip The Rock Ft. Ahmad Dhani - Munajat Cinta

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video


powered by lirik lagu indonesia

Saturday, January 1, 2011

SELAMAT TAHUN BARU!!!!!

Selamat tahun baru buat semua kawan2.... ermm x terlambat lagi kan cik puteri nak ucapkan selamat tahun baru.... ye lah baru je masuk hari kedua bagi tahun 2011... ermmm apa agaknya ye azam baru kawan2 semua??...

bagi cik puteri azam cik puteri x la apa sgt pun... cik puteri hanya ingin hidup bahagia spt org lain, dan mempunyai keje yang tetap itu pun sudah mencukupi.... tapi kalo hidup x de cabaran pun x thrill jugak kan? hehehe

apa pun cik puteri wish all the best to all my friend here.. yg dh kenal cik puteri atau yg baru kenal atau yang belum kenal cik puteri ucapkan semoga u all berjaya dlm apa yg u all tempuhi dlm hidup...

smile n cheers..... :)